Nůž zavírací Damascus Micarta/Red Albainox 18556

Kód: 8435119913118
Neohodnoceno
Značka: ALBAINOX
1 075 Kč 888,43 Kč bez DPH
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…

Elegantní kapesní zavírací zdobený nůž s damaškovou 7,5 cm dlouhou čepelí se 73 vrstvami a luxusními střenkami z červené Micarty v dárkovém balení od španělské firmy Albainox.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nůž zavírací Damascus Micarta/Red Albainox 18556

Nádherný a praktický zdobený nůž s damaškovou čepelí se 73 vrstvami. Se svou jemnou damaškovou strukturou a dekorativně leptaným bolsterem zdůrazňují hodnotu nože. Střenky rukojeti z červené mikarty zaručují vynikající úchop a odolnost. Nůž Damascus je navzdory veškeré eleganci plnohodnotným užitkovým nožem s pojistkou proti nechtěnému zavření nože při práci a otvorem pro šňůru, který se perfektně osvědčil při každodenním používání.

Damaškové čepele se skládají z několika vrstev oceli, které byly vzájemně spojeny údery kladivem, aby vytvořily krásný vzor. Proces přehýbání damaškové oceli odstraňuje její nečistoty a toto zušlechťování během procesu kování je důvodem, proč je považována za jednu z nejlepších dostupných nožířských ocelí. Damaškovou ocel často uvidíte na špičkových kuchyňských nožích a na zakázkových nožích.

  • krásný elegantní design
  • hladké ostří
  • odolné střenky z Micarta materiálu
  • otvor pro šňůrku včetně kožené šňůrky
  • uzavírací zámek zajišťuje bezpečnou manipulaci s nožem / pojistka proti zavření nože
  • dodáváno v dárkové krabičce
  • podstavec z fotografií není součástí
  • nové zboží

Hmotnost: cca 110g

Rozměry:

  • celková délka: cca 17,8 cm
  • čepel: cca 7,5 cm
  • rukojeť: cca 10,3 cm
  • tloušťka čepele: 2,76 mm

Materiál: Damašková ocel 73 vrstev , Micarta

Výrobce: Albainox

Údržba:

  • nikdy neumývat v myčce na nádobí nebo plném dřezu
  • oplachovat pod proudem teplé vody a následně otřít utěrkou
  • po použití opatřit čepel damaškového nože mastným filmem (potřete jemnou vrstvou bezbarvého nezávadného silikonového oleje, případně postačí i klasický stolní olej, nebo živočišný tuk - špek, salám a pod.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: